• Zárszerviz szolgáltatások Budapesten akár 30 percen belül is.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Ajtózár szerviz gyorsan, azonnal.

    zárszervíz azonnal, gyorsan, non-stop.

06-30-108-10-98

  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Zárszerviz a város egész területén forgalomtól függően fél - 1 órás ingyen kiszállással!

Zárszerviz szolgáltatás - Zárszerviz 0-24
Bármilyen zárral, bejárati ajtóval kapcsolatos zárszerviz szolgáltatást vállalunk. Legyen szó, akár műanyag ajtóról, biztonsági ajtóról, kínai ajtóról, vagy régi típusú, panel bejárati, bérház ajtóról, cégünk szakemberei az Önök szolgálatában állnak éjjel-nappal. Zárszerviz szolgáltatás keretében beszélhetünk zárcseréről, zárszerelésről, ajtónyitásról, zárnyitásról, mi a zárakban otthon vagyunk, ehhez értünk. Éjjel-nappal, az év bármely napján megrendelhető zárszerviz szolgáltatásunk felár nélküli és minden Budapesten lakó ügyfelünknek ingyenes kiszállás! Az év és a nap bármely szakában megrendelt zárszerviz munkákat előre egyeztetett áron vállaljuk, amelyet minden esetben már a telefonos egyeztetés során közlünk. Munkadíjunk ára nem függ napszaktól, így hétfő reggel ugyanannyi a zárszerviz szolgáltatás ára, mint hétvégén. Szolgáltatásunk non-stop elérhetősége azért is fontos, mert előfordulhat, hogy valakinek pl. a zár meghibásodása miatt kell éjszaka az ajtaját kinyitni és a benne lévő zárat cserélni. Zárszerviz szolgáltatásunkat napszaktól függetlenül tudják igénybe venni.

Zárszerviz Budapesten éjjel és nappal azonnal

Zárszerviz szolgáltatásunk a lehető legrövidebb időn belül a helyszínre siet, és a zárszervizzel kapcsolatos zárszerelési vagy zárcsere problémát azonnal megoldja. A kiszállás, illetve a helyszíni zárszerviz azért alapvető, mert amennyiben a helyszínen meg tudjuk oldani a problémát, akkor nem kell kétszer kiszállni az adott címre. Ezzel pedig időt és pénzt is spórolunk, mind magunknak, mind pedig ügyfeleinknek. Telefonos diszpécser kollégánk ezért „faggatja” ki az ügyfelet elsősorban, azért kérdez rá az ajtó és a zár mivoltára, problémájára, hogy zárszervizes kollégánk a helyszínen azonnal minden bajt orvosolni tudjon, mindenből legyünk felkészülve, így biztosan nem kell még egyszer a helyszínre visszamenni. Zárszerviz szolgáltatásunk non-stop működik, tehát a nap bármely szakában, az év bármelyik napján hívhat minket és megoldjuk a zárakkal kapcsolatos problémáját!Ajtózár javítás éjjel-nappal, profinMindenkit érhet olyan váratlan helyzet, hogy valamilyen okból nem tudja kinyitni lakása ajtaját, szakembereink kedvező árakkal és sokoldalú szolgáltatásokkal várják hívásukat! Tekintettel a mindenkori igényekre, kiválóan felszerelt autókkal érkeznek a helyszínre azonnali kiszállással is és egyből el tudják végezni a szükséges feladatokat. Meghibásodott a zár és nem tud bejutni lakásába? Ebben az esetben is készséggel állunk szolgálatukba gyorsszolgálati jelleggel! Segítséggel könnyebben oldhatja meg az olyan váratlan helyzeteket, mint a zár szorulása, meghibásodása, ami elkerülhető rendszeres karbantartással.Ajtózár szerviz, zárszervíz gyorsan

Teljes körű zárszerviz szolgáltatást biztosítunk minden meglévő és leendő ügyfeleinknek. Az egyik leggyakrabban megrendelt munka, a zárszerviz szolgáltatás során a zárcsere mellett, a sürgősségi zárnyitás, vagyis az ajtónyitás. A sürgősségi zárnyitás, ahogy az a nevében is benne van, sürgős, mert azonnali megoldásra van szükség. Zárszervíz azonnali segítségnyújtással. A sürgősségi nyitásokat is felár nélkül végezzük, és nem számolunk fel kiszállási díjat ebben az esetben sem a fővárosban.

Zárszerviz Gyorsszolgálat

06-30-108-10-98  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Zárszerviz, ajtózár szervíz gyorsszolgálat

Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a záraknak és ajtóknak éppúgy karbantartásra van szükségük, mint más szerkezeteknek. Ne várja meg, amíg nagy bosszúságot és jelentős anyagi kiadást okozva teljesen elromlanak! Ha azt tapasztalja, hogy a zár akad, szorul, vagy bármilyen problémát észlel működésekor, azonnal hívja zárszerviz szolgálatunkat! Zárszerviz szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, felkészült szakembereink szakszerű eszközökkel, gyors és precíz munkát végeznek. Legyen szó zárjavításról, zárcseréről, zárnyitásról, hevederzár felszerelésről. Kímélje meg magát a bosszúságtól és a felesleges anyagi kiadásoktól: vegye igénybe zárszerviz szolgáltatásunkat!

Zárszerviz éjjel-nappal

Zárszerviz szolgáltatásunk éjjel-nappal hívható, felkészült szakembereink szakszerű eszközökkel, gyors és precíz munkát végeznek. A zárszerviz csapatunk kedvező árakon kínálja szolgáltatásait. Zárszervíz gyorsan, megbízhatóan és szakszerűen, éjjel-nappal. Akár egy egyszerű zárcseréről akár egy komolyabb záras problémáról legyen is szó, ránk mindig számíthat.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek, Budapesti önkormányzatok,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.