• Zárszerelő Budapesten gyorsan, azonnal, az év minden napján 0-24h.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Zárszerelés, zárjavítás problémák merültek fel?

    Hívjon minket és megoldjuk.

06-30-108-10-98

  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra:


zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Zárszerelés, zárjavítás problémák merültek fel? Szeretne egy plusz zárat a meglévő mellé? Hívjon és megoldjuk!

Zárszerelés, zárjavítás problémák merültek fel? Szeretne egy plusz zárat a meglévő mellé? Netán elveszett a lakást nyitó kulcsa?
Akkor önnek a zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz szolgálatunkra van szüksége.

Cégünk tevékenysége: zárak szerelése és egyébb zárral kapcsolatos problémák megoldása. Ide tartozik a zárak szerelése, nyitása, cseréje vagy épp a javítása. Ha elveszett a kulcsa? Betörtek? Vagy csak új zárat szeretne szereltetni, hívja kollégáinkat éjjel- nappal, hétvégén és ünnepnapokon is bízalommal. Non- Stop állunk rendelkezésére zárak szerelése, cseréje, nyitása, javítása területén.
Mester szerelőink kézséggel állnak megrendelőink rendelkezésére.Zárak szerelése és cseréje mester szerelők által. Hívja most szakembereinket ha kizárta magát, esetleg nehezen vagy egyáltalán nem működik a zárja. Kollégáinkban nem fog csalódni. Zárak szerelése alapvetően akkor szükséges, ha egy zár már régóta van használatban, és az megkopott, esetleg már korszerűtlenné vált.

Szakembereink több éves szakmai múltra tekint vissza, a biztonságtechnikai szférában. Amit fontosnak tartunk: - magas szintű zárszervíz kivitelezés a megrendelői igények gyors,teljes körű kiszolgálása érdekében. - legfejlettebb biztonság technológia alkalmazása, elérhető áron. - zárak szerelése minden helyzetben.Zárszerelő Gyorsszolgálat

06-30-108-10-98  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Zárszerelő azonnal 0-24

Ha szüksége volna egy megbízható, munkájára precíz zárszerelő mesterre, ne habozzon telefont ragadni és felhívni ajtózár szerelő mestereinket. Non-Stop, azonnali ingyenes kiszállással állunk minden megrendelőink részére Budapest és 50km vonzáskörzetében. A zárszerelési feladatok nem játékok, mindig, minden esetben szakembert kell igényelni a zárszerelői feladatok elvégzéséhez. Legyen szó zár javításáról, zár cseréjéról, zár felszereléséről, új zár beépítéséről vagy akár biztonsági hevederzár felszereléséről. Zárszerelő csapatunkra minden nap, beleértve a hétvégét és az ünnepnapokat is, minden számíthatnak. Professzionális munkavégzés, elérhető árakon.

Ajtózár szerelő profin

Számíthat ránk zárak szerelése és nyitása esetén, de zárnyitás és zárjavítás illetve zárszerelés problémáira is gyors segítséget biztosítunk. A non- stop hívható telefonszámainkon kollégáink kézséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Munkáinkra garanciát vállalunk, valamint megpróbálunk minden kedves megrendelőinknek kedvezménnyeket biztosítani. Itt el kell mondani, hogy ha több zárak szerelése esedékes alapból jár kedvezmény. De úgyan ez elmondható több zár cseréjéről, vagy nyitásáról is.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek, Budapesti önkormányzatok,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.