• Zárnyitás szolgáltatások Budapesten akár 30 percen belül is.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Zármentő, Zármentés Budapesten, gyorsan, azonnal.

    Zármentés azonnal, zár feltörése gyorsan, non-stop.

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Zárnyitás azonnal - Non-stop zárnyitás gyorsan.

Elvesztette vagy ellopták a lakáskulcsát?
Elromlott a zár?
Belül maradt az ajtóban a kulcs, és most nem tud bemenni?
Nem lehet kinyitni, bezárni?
Beletörött a kulcs a zárba?
Vagy csak nehezen működik, elforog a kulcs a zárban?

Zárnyitó mestereink segítenek önnek ezeket a problémákat megoldani. Azonnali gyors ingyen kiszállás akár 30 percen belül is.
Modern zárnyitó eszközökkel dolgozunk aminek köszönhetően gyorsan megtudjuk oldani a ki vagy be záródásos problémákat.

Zárnyitás nem mindig egyszerű feladat, épen ezért mestereink mindig utánképzésen vesznek részt, hogy bármilyen zárral is találkozzanak azt a lehető legkevesebb kár okozásával tudják kinyitni. A Zárnyitás követően a zárcsere is azonnal megoldják. Elsődleges cél mindig az, hogy a zárat és az ajtót sérülés-mentesen, vagy minimális roncsolással tudjuk kinyitni. Zárnyitás szolgáltatás - Zárnyitás azonnal 0-24

Zárnyitás, ajtózár nyitás Budapesten éjjel és nappal azonnal

A legjobb és leggyorsabb módszer arra, hogy bejusson otthonába egy hosszú nap után a lehető legrövidebb idő alatt, ha szakembereinket hívja segítségül. Naponta segítünk bajba jutott embereken. Egy órán belül az összes helyszínen ott vagyunk. Számunkra az Ügyfelek elsődleges fontosságot élveznek. Szakembereink minden olyan alkatrésszel fel van szerelve, amire egy zárnyitásnál és egy esetleges zár cseréjénél szükség lehet. Nem kell külön elmenni zárbetétet vásárolni, mivel zárnyitó mestereink alaposan és jól felvannak szerelkezve, hogy a helyszínen azonnal megtudják oldani a problémát.Ajtózár nyitás, zárnyitás gyorsanA zárnyitás témakörébe tartozik mindaz, ami kulcselvesztésből kifolyólag, a zár meghibásodásából adódóan, estekben megrongálásból adódóan történik. Az ajtózár nyitása egy igen komoly feladat. A zárnyitás kimondottan szakmai végzettséghez kötött. Titkosszolgálati fegyvernek minősülnek a zártörő, zárkihúzó szerszámok. Minden zárnyitás esetén elsőnek is igazolnia kell az ügyfélnek, hogy van joga a lakásba bejutni. Csakis ezután lehet nekikezdeni a zárnyitás elvégzésének. Zárnyitás és ajtónyitás szolgáltatásainkat különböző módszerekkel végezzük, a törvény szigorú betartása mellett. Kulcselhagyás miatti zárnyitásakor mi nem használunk zárfésűt, sem hasonló eszközöket, hanem megfúrjuk a zárat, mert hazánkban csak ez engedélyezett. Zármeghibásodásakor szintén valamilyen fúrási technológiát alkalmazunk. Becsapódott ajtó zárnyitás esetén is 0-24h óráig állunk megrendelőink rendelkezésére.Zárnyitás sérülés mentesenHívja akár azonnal zárnyitó mestereinket, akik a fővárosban és környékén nyújtanak gyors és szakszerű segítséget! Az év minden napján gyors szolgálati jelleggel állunk rendelkezésére! Kollégáink szakmai tudása, és 15 éves szakmai gyakorlata biztosíték arra hogy szinte minden fajta zárat, hevederzárat kinyitunk és ha kell újra cseréljük. A megrendelő igényei irányadóak az előzetes egyeztetésnél! Zárnyitás esetén, ebből kiindulva tudunk javaslatot tenni az ár-érték és minőség arányáról. Ez azért szükséges mivel a kereskedelmi forgalomban kapható zárak illetve betétek árai, típusai nagyon széles skálán mozognak. A szakmában eltöltött 15 éves multunk garancia arra, hogy zárait hiánytalan szakmai tudással nyitjuk illetve cseréljük. Munkánkat a legjobb minőségben végezzük, erről a megbízót egy év garanciával biztosítjuk.

Zárnyitás Gyorsszolgálat

06-30-108-10-98


Ingyen kiszállás 0-24h!

Zárnyitás éjjel- nappal

Zárnyitás során igyekszünk a legkevesebb kárt tenni, költséghatékonyan dolgozni. Nem az ajtó fog sérülni, hanem a zár! Szakembereink Budapesten és környékén 0-24 óráig állnak ügyfeleink rendelkezésére! Nagy bosszúság - főleg éjjel -, ha nem találja a lakáskulcsot, mert elhagyta, vagy ellopták. 0-24 nonstop ügyeletünk mindig fogadja hívását.

Biztonsági ajtózár nyitás

Biztonsági zárak nyitása különösen nehéz munkafolyamat, a biztonsági zárak mint a Cisa, Mottura, Viro, Securremme. Ezeknek a zártípusoknak a nyitása igen magas szakmai hozzáértést igényel. Nem olyan technikával kell nyitni mint mondjuk egy hagyományos cilinderzárat. Ezeket a zárak találhatóak a páncélajtókban.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek, Budapesti önkormányzatok,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.