• Zárjavítás szolgáltatások Budapesten akár 30 percen belül is.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Ajtózár javítás gyorsan, azonnal.

    Zár javítása azonnal, gyorsan, non-stop.

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Zárjavítás a város egész területén forgalomtól függően fél - 1 órás ingyen kiszállással!

Zárjavítás Kiszállási Díj Nélkül! Zárjavítás kedvezménnyel!
Zárjavítás esetén mindig a legjobb minőséget kell választani, mivel az értékeink, családunk biztonsága függ tőle. Amennyiben bármilyen rendellenes problémát észlel a zárjával kapcsolatban, hívja zárjavító szolgálatunkat, amely éjjel-nappal rendelkezésére áll Budapest egész területén. Kérje szakembereink segítségét esetleg tanácsukat, hogy a meghibásodott zárt (zárakat) lehet-e javítani vagy esetleg cserélni kell!

Zárjavítás szakértelemmel éjjel és nappal azonnal

Kire bízzalak zárjavítás? Avagy az örökzöld kérdés: a szomszéd ezermester legyen vagy a szakember?
Mielőtt nekilátna egyedül, vagy a szomszéd bácsival karöltve megszerelni a tönkrement zárat, olvassa el figyelmesen hasznos tanácsainkat.?

A szétszedett zárat össze is kell szerelni: Figyelem! A zárat nem csak szétszedni, hanem megfelelő módon tudni kell összeszerelni is! Ne álljon neki zárat javítani, ha nem tökéletesen biztos abban, hogy meg tudja szerelni. Higgye el, sok mérgelődéstől, kudarctól kímélheti meg magát, ha inkább szakemberre bízza a dolgot.

Ne csak egy "épp, hogy működő" zár legyen a végeredmény: Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a zár az ajtó legfontosabb része. Ne azért állítsuk helyre sebtében, mert az elromlott zár esztétikailag rontja az összképet, hanem azért, hogy a család, és az értékek biztonságban legyenek. Ez csak egy tökéletesen működő és záródó ajtóval lehetséges.

Ne az ideig-óráig tartó megoldást válassza: "Egy zsírozáshoz csak nem hívok szakembert!" - lehet hallani sokszor. Pedig a mai zárak már bonyolultak, kifinomultak és érzékenyek, nem úgy viselkednek, mint a 20 évvel ezelőtti elődeik. Soha ne álljon neki zsírozni, olajozni, tisztítani a szoruló, akadozó zárat, mert könnyen tönkreteheti azt, vagy csak átmenetileg hoz vele javulást. Hallgasson inkább a szakértő tanácsra, és hívjon szakembert, hiszen otthona védelme mindennél fontosabb.

A zárjavítás nem csak fizikai rutinmunka. A zárjavítás tulajdonképpen ajtómentésről, biztonságról és a kornak megfelelő védelemről szól. A mai zárak már közel nem olyan egyszerű működésűek vagy azonnal javíthatók, mint régen, kellő szakértelem és gyakorlati tapasztalat kell hozzá. Egészen máshogy zajlik a zárjavítás, ha valaki élete első zárjavításának áll neki, menet közben ismerkedve az érdekesebbnél érdekesebb elemekkel, újdonságokkal, és egészen más a zárjavítás, ha valaki már a századik zárat szedi szét és szereli össze.Ajtózár javítás éjjel-nappal, profinMindenkit érhet olyan váratlan helyzet, hogy valamilyen okból nem tudja kinyitni lakása ajtaját, szakembereink kedvező árakkal és sokoldalú szolgáltatásokkal várják hívásukat! Tekintettel a mindenkori igényekre, kiválóan felszerelt autókkal érkeznek a helyszínre azonnali kiszállással is és egyből el tudják végezni a szükséges feladatokat. Meghibásodott a zár és nem tud bejutni lakásába? Ebben az esetben is készséggel állunk szolgálatukba gyorsszolgálati jelleggel! Segítséggel könnyebben oldhatja meg az olyan váratlan helyzeteket, mint a zár szorulása, meghibásodása, ami elkerülhető rendszeres karbantartással.Zárjavítás, ajtózár javítás gyorsszolgálat

Nem egyedi eset, hogy zárjavítás gyorsszolgálat válik szükségessé, mert valaki véletlenül kizárja magát, elveszíti lakáskulcsát, esetleg a zár a lehető legrosszabbkor megy tönkre, és az ember kívül reked. Zárjavítás gyorsszolgálat szolgáltatásunk pontosan azért jött létre, hogy az ilyen kellemetlen eseteket gyorsan, azonnal megtudjuk oldani. Nem érdemes pánikba esni, nem érdemes ismerősök segítségével betörni a bejárati ajtót, hiszen az ilyen esetekben az rongálódik, később esetleg, hatalmas kiadások révén cserére szorul. A zárjavítás gyorsszolgálat pontosan az ilyen esetekben ideális, egy órán belül a helyszínre érkezünk, és szakértő módon kinyitjuk az ajtót, megjavítjuk vagy kicseréljük a zárat.

Zárjavítás Gyorsszolgálat

06-30-108-10-98 

Ingyen kiszállás 0-24h!

Zárjavítás éjjel- nappal

Napjainkban a zárak nagy technikai fejlődésen mennek keresztül, ám ennek ellenére mégis van olyan eset, amikor a zárjavítás azonnal szükséges, ilyen esetben érdemes abban a percben szakembert hívni. Legyen akár esti időszak, hétvége vagy ünnepnap, zárjavítás non-stop szolgáltatásunk elérhető, és egy órán belül a helyszínre sietünk.

Azonnali zárjavítás

Ha egy zár nehezen, vagy egyáltalán nem működik, ha szeretné megkímélni magát a későbbi nagyobb költségektől és a ki, illetve bezáródás kellemetlen élményétől, akkor időbben javítatsa meg zárjait. A zárjavításra teljeskörű garanciát biztosítunk.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.