Mechanikus Biztonságtechnika Gyakorlott szakemberektől.
Félti családját és az otthonát, illetve értékei biztonságát a behatolóktól? Betörtek a szomjédjához és fél, hogy ön is arra a sorsra jut? Ne legyen a következő! Ne essen áldozatául a betörőknek! Mi megvédjük otthonát és értékeit! Teljes körű biztonságtechnikai megoldások minden nap.
Mechanikus biztonságtechnikába beletartoznak mindenféle zárral kapcsolatos eszközök. Ide sorolható a zárcserék, zárszerelések, zárjavítások, ajtók nyitása, zárszerviz, hevederzárak felszerelése, biztonsági zárak cseréje- szerelése- javítása, speciális zárak szerelése- javítása- cseréje.

Cégünk a mechanikus biztonságtechnika szolgáltatást immár 15 éve nyújtja a megrendelőink számára. Lehet éjjel vagy nappal, ünnepnap vagy hétvége. Állunk szolgálatukba 0- 24h. Mechanikus vagyonvédelem szolgáltatásunkba beletartoznak olyan biztonságtechnikai eszközök szerelése, amivel megtudjuk akadályozni az illetéktelen behatolók dolgát.

Cégünk sokk éve működik az önök szolgálatában Budapest területén illetve pest megye területén. Foglalkozunk mechanikus, hagyományos betörésvédelem illetve biztonságtechnikai eszközök szerelésével illetve annak cseréjével, -szerelésével, -nyitásával és szervizelésével egyaránt.

Csak minőségi zárakat szereltessünk be ajtainkba!
(a behatoló a nem megfelelő minőségű zárakat gyorsan kinyitja)

Rendszeresen igényeljünk zárszervíz szolgáltatást!
(az alaposan karbantartott biztonságtechnikai eszközök hosszú távon megőrzi ellenálló képességét)

A betörő dolgát meg kell nehezíteni!
A jó mechanikus védelemmel ellátott zárakon nem lehet zajtalanul behatolni!

A biztonságtechnikai eszközök az ön értékei biztonságát szolgálják. Minden betörések és lopások elleni biztonsági intézkedés alapja a megfelelő minőségű és biztonságú zárak.