• Minőségi, biztonsági hevederzárak felszerelése garanciával

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Hevederzárak nagy választékban Budapesten és Pesten.

    Kérésére segítünk kiválasztani önnek a legmegfelelőbb hevederzár típust.

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Hevederzár szerelés, hevederzár javítás, Hevederzár csere

A hevederzár az egyik legjobb választás a betörők ellen. Már az őskorban is használták az emberek a hevederzárhoz hasonló alapuló eszközt. Hevederzár a középkor környékén terjedt el a várkapuk eltorlaszolására és annak védelmére használták.

Egy hevederzár amennyiben az jól van felszerelve jobban védi az ajtót mint egy gyengébb kivitelű ajtórács és mégsem érzi úgy az ember magát mintha egy börtönbe volna. Lassan 20. éves szakami tapasztalatból tudjuk és mondjuk, hogy a hevederzár nagyobb cédelmet nyújt mint az alap ajtórácsok.

A betörések zöme gyors betörés, ami azt jelenti, hogy oda törnek be ahol a zárat maximum pár perc alatt kitudják nyitni. Viszont ahol látják, hogy hevederzár van felszerelve oda nem is próbálnak betörni mivel a hevederzárat nem lehet pillanatok alatt kinyitni.

Minőségi, megbízható hevederzár szerelés 12hó garanciával, akár hétvégén is.

Hevederzár felszerelése

A Hevederzár felszerelésénél nagyon fontos, hogy megfelelő csavarokat és ellendarabokkal legyen felszerelve. Nagyon sokat szerelnek fel hevederzárat, nem pont úgy ahogy kellene. Egyik hevederzár sem tudja ellátni a funkcióját, még a legjobb típusú sem ha az ellemei nem megfelelőek illetve nem jó csavarokkal vannak rögzítve.

Egy példa: Az ajtónak a síkja szintbe van a fallal és nem 90fokos az ajtóval, az ellen darabokat csak a falra vagy pedig az ajtó tokra lehet felszerelni. Az ilyen ajtók esetén is igyekszünk maximális kihasználni a lehetőséget és úgy felszerelni a hevederzárat, hogy az ne csak látszat biztonságot nyújtson.

Előfordul olyan is ahol a vizszintes hevederzár típust nem is lehet felszerelni, mert mondjuk nagyon vékony az ajtófal. Ilyenkor a függőleges hevederzár típust szoktuk felszerelni. A hevederzár szerelés esetén szintén nem mindegy, hogy az ajtó ki vagy befelé nyílik. A befelé nyíló ajtóknál egyszerűbb a felszerelés mint a kifelé nyílónál.Alap hevederzár típusMiskolci hvederzár: Mint ahogyan a nevében is szerepel, Miskolc városában gyártják. Nagyon elterjedt hevederzár típus annak ellenére, hogy ez a típus kevésbé jó minőségű, a hevederzárban lévő zárbetét áll fúrásvédelemmel van ellátva. Ez tipikus látszat biztonságra szolgál. Ám ezen is lehet segíteni, amennyiben jól fel van szerelve és a zárbetétjét is biztonsági zárral látják el akkor már elég megbízható és masszív darab. Kétféle színben létezik Barna és Fehér. Egyaránt alkalmazható egy illetve kettő szárnyú ajtónál egyaránt.Felsőkategóriás hevederzár

Biztibuk hvederzár:Magyarországon gyártott, rendelkezik Mabisz tanúsítvánnyal. Védelmet nyújt a letapogatás, savazás, fúrás ellen. A zár belső része védelmet nyújt a maghúzástól, fúrás illetve feszítés ellen. A zár kulcsa csak a saját kártyával lehetséges. Nagyon stabil, tobosztus szerkezettű, a minőségét és az árérték arányát nézve a legideálisabb választás. Ez adja a legjobb védelmet, biztonságot.Miért is jobb a minőségibb hevederzár?
Tekintse meg a videót és választ kap rá.Hevederzár kérdésekben forduljon hozzánk.

06-30-108-10-98  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Hevederzár profi módon

Hevederzár szerelés Budapesten és Környékén egy év garanciával több típusban. Hevederzár szerelés, hevederzár csere, hevederzár javítás, akár hétvégén is. Hevederzár zárszerelőink várják hívását. Hevederzár javítás vagy szerelés, ajtózár szerelés és csere. Hívjon bizalommal a nap bármely szakában!

Hevederzár betét csere

Hevederzár csere vagy más néven hevederzár betét csere azt jelenti, hogy a hevederzárban lévő zár belső része szorul cserére. Ha hevederzár cseréről beszélünk nem feltétlenül kell az egész hevederzár helyett újat felrakatni, elég ha csak a belső zárbetétet cseréltetjük ki.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.