Nagyon sokféle képen védekezhetünk a betörések ellen, az egyik ilyen eszköz a hevederzár, mely különböző típusban létezik. Vizszintes - függőleges - illetve ennek kombinácíója amely vizszintesen és függőlegesen is záródik egyszerre és középen találkozik a zár nyelve.
A betörések több mint 80%-a a bejárati ajtón keresztül történik, éppen ezért is kell jobban odafigyelnünk, hogy milyen zárra bízzuk a lakásunk védelmét. A hevederzár az egyik legideálisabb betörésvédelmi eszköz.

Hevederzár bővebben...

Az erkélyajtókat és az ablakokat is meglehet védeni a betőrésekkel szemben, sőt célszerű meg is tenni, mivel nem minden esetben a bejárati ajtón keresztül történik a betörések. Egyre jobban tejed el az erkélyajtón keresztüli behatolások. Persze, mert most már szinte mindenki szereltettet fel hevederzárat a bejárati ajtajára, de kevesen gondolnák azt, hogy például az 1-ső vagy 2-dik emeletre betörnének az erkélyajtón keresztül, pedig sajnos de. A betörőknek egy számít csak a vagyonszerzés. Védekezzen a betörésekkel szemben.

Erkélyajtó megerősítése bővebben...

Cégünk vállal különböző ajtó illetve ablakrácsok készítését, beépítését. Kérésére termék mintát is tudunk mutatni, hogy könnyebben tudjon dönteni a leendő ajtó vagy ablakrácsának kinézetéről. Az igényesen elkészített biztonsági rácsok nem csak az illetéktelenek behatolásokat akadályozzák meg hanem a esztétikus formában igazán jól mutat is. A régi házak ablakain, bejárati ajtajain található rácsok egyrészről hozzátartoznak az épület, utca esetleg a település arculatához. Másrészről pedig védenek a nem kívánatos személyektől. A megfelelően karban tartott biztonsági rácsok megfelelő védelmet nyújtanak a mechanikus biztonságtechnika területén.