• Ajtózár szerelés gyors szolgálat

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Ajtózár szerelés 0-24

    Legyen úrrá a helyzeten, hiszen tudja, kit kell hívni!

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Ajtózár szerelés gyors szolgálat - Non-stop elérhető.

Nem tud bejutni a lakásába?
Fél elmenni otthonról, mert elromlott az ajtózár és bárki bejöhet?
Nem tudja kinyitni az üzletét, mert elromlott a zár?
Beletörte a kulcsot véletlenül?
Csak forog a kulcs, de nem nyílik az ajtó?

Ha elromlik a bejárati ajtó zárja, legyen az biztonsági, vagy hevederzár, akkor vagy nem tud kimenni, vagy nem lehet bemenni az ajtón akkor a saját biztonsági rendszerünk fordul ellenünk. Mindig elkél egy segítő szakember, aki mellettünk van, ha kellemetlen, nekünk megoldhatatlannak tűnő helyzetbe keverednénk önhibánkból vagy önhibánkon kívül.

Nos, a zárak azok, amelyek nem ismerik a tréfát, a mechanika puszta könyörgésre nem javul meg. Van, hogy egyszer csak feladják a szolgálatot, s mi adott helyzetben, főleg, ha be sem tudunk menni a lakásba, egyszerűen nem tudunk mit kezdeni a kialakult képtelen helyzettel! Ne jöjjön zavarba, akár az éjszaka kellős közepén is hívhatja ajtózár szerelés szolgáltatásunkat! Tökéletes védelem csak megbízható anyagokkal és kiváló szakemberekkel történhet! Ilyenkor jó, ha ott lapul a zsebünkben egy papírlap raja egy névvel és telefonszámmal, akit fel tudunk hívni, és el tudjuk Neki mondani, hogy velünk bizony most baj van, nem nyílik, vagy nem záródik az ajtónk.
Ajtózár szerelés 0-24, hogy mindig Ön mellett álljon valaki!

Az ajtózár szerelő 0-24 tartó ügyeletti szolgálata lehetővé teszi, hogy bármikor romoljon is el a zára, egy tapasztalt lakatosmester azonnal indul a segítségére!

A zárak világában a szomszéd, a férj, vagy egy régi barát segítsége sem mindig jó megoldás, hiszen nem szakemberek, és többnyire célszerszámaik sincsenek. Sajnos nem tudhatjuk, hogy éppen hol ér minket utol a baj, de az biztos, hogy mindig a legkellemetlenebb helyzetben romlik el az ajtó! Ezért jobb inkább kivédeni a kellemetlen szituációkat az ajtózár szerelés szolgálatában bízva!

Ajtózár szerelés szolgáltatás: Vége a kellemetlen helyzeteknek, kínos toporgásnak.
Volt már, hogy önt is megtréfálta egy zár? Na! Onnantól kezdve aztán se ki, se be. Bent- vagy kint ragadt. Előzze hát meg a bajt az ajtózár szerelés 0-24 óráig tartó szolgáltatásával!

Tapasztalt és készséges szakembereink ugyanis nem ismernek megoldhatatlan helyzetet, hiszen az évek során szinte mindenféle ajtóval, ablakkal, kapuval volt dolgunk és megoldották jól felszerelt helyszíni kiszállással.

Ajtózár szerelés Non-Stop

06-30-108-10-98  

Ingyen kiszállás 0-24h!

Ajtózár szerelés éjjel- nappal

Ajtózár szerelés lényege, hogy az ajtónk ellenálljon az illetéktelenek. Hogy megvédje lakásunkat a behatolásoktól. Az ajtónk védelme attól függ milyen minőségű ajtózárat szereltetünk be lakásajtónkba és hogy, ajtózár szerelés milyen precízitással van elvégezve. A legtöbb betörések azért történhetnek meg, mert nem vagyunk elég igényesek az ajtózár szerelés területén. Sokkan megelégszenek a pici pénzért kapható ajtózárakkal, és elvárják ettől a zártól, hogy megvédje otthonukat.

Biztonsági ajtózár szerelés

Ajtózár szerelés mínőségi ajtózárak felhasználásával, díjtalan kiszállással, egy év teljeskörű garancia vállalással. Ajtózár szerelés Budapest összes kerületeiben és Pest megye területén. Szakembereinkre számíthat akkor is ha csak kisebb munkálatokra lenne szükség. Ajtózár szerelés, ajtózár csere, ajtózár javítás, ajtózár nyitás, ajtózár szervíz. Minden problémájára gyors megoldást tudunk biztosítani garanciával, hétvégén és munkaszüneti napokon is.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.