• Ajtózár nyitás Éjjel- Nappal

  Ingyen kiszállás 0-24h!
 • Azonnali gyors segítségnyújtás.

  Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
 • Ajtózár nyitás 0-24

  Ajtózár nyitás gyorsan, olcsón, hatékonyan.

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra:

zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Ajtózár nyitás percek alatt Budapesten és Pesten!

 • Elhagyta kulcs csomóit?
 • Nem tud bemenni lakásába?
 • Nem tudja kinyitni az ajtót?
 • Beletörte a kulcsot az ajtóba véletlenül?
 • Csak forog a kulcs, de nem nyílik az ajtó?

 • Hívjon és megoldjuk! Azonnali segítség nyújtás profi mesterektől!

  Hiába a vígjátékok egyik kedvelt jelenete, a hétköznapokban általában nem tudunk nevetni rajta, ha valamilyen oknál fogva kizártuk magunkat a lakásból. Bár az esetek többségében ez csak rendkívül kellemetlen, előfordulhat, hogy akár veszélyhelyzetet is eredményezhet, például nagyon gyorsan kell cselekedni, ha egy csecsemő egyedül marad a lakásban, míg mi kint rekedtünk. Az ajtózár nyitás ezért akár vészhelyzet elhárítása is lehet.

  Ha becsapódik mögöttünk az ajtó vagy figyelmetlenül magunk csukjuk be, s később vesszük észre, hogy bent maradt a kulcsunk, esetleg este hazaérve látjuk, hogy valahol elhagytuk a kulcscsomónkat, az első reakció általában a pánik.

  Többségünk nem gyakran kerül ilyen szituációba, így hirtelen végigfut a fejünkben, hogy ha nem jutunk be, hol fogunk aludni, mit tudunk tenni. Aztán a következő gondolat, hogy ki kell nyitni az ajtót, de ki segíthetne? Rendőrt hiába is hívnánk ilyen esetben, legfeljebb levágnák az ajtót, de azt is csak vészhelyzet esetén. A szakszerű ajtózár nyitás a zárakkal foglalkozó szakértők számára csak néhány pillanat. Sokan ilyenkor megrémülnek, hogy nagyon drága lesz a szolgáltatás.  Azt nem szabad elfelejteni, hogy az igazán drága a tönkretett zár vagy ajtó lehet. Nagyon gyakran fordul elő, hogy egy elveszett kulcs vagy véletlen kizáródás után az ajtó feszegetésével és a zár feltörésével próbálkozik a tulajdonos. Előfordult olyan is, hogy a szomszédok tévedésből kihívták a rendőröket a saját lakásába betörni igyekvő tulajdonosra, aki nehezen igazolta magát, mivel iratai is a lakásban maradtak..

  Az ajtózár nyitás egy szakember számára mindennapos rutinfeladat, de megfelelő szerszámok és szakmai felkészültség nélkül egy átlagember csak rombolni tud. A zárat nem tudja sérülésmentesen kinyitni, így vagy pajszerral, esetleg más romboló hatású eszközzel igyekszik kinyitni vagy berúgja az ajtót, ha lehet.

  Mindkettő esetben a zár tönkremehet, de az ajtó is olyan súlyosan sérülhet, hogy cserélnünk kell majd. Egyik sem éri meg, mert drága mulatság lehet. Ilyen esetekben is sokkal jobban járunk, ha egy gyors, megbízható és éjjel-nappal elérhető, ajtózár nyitás szolgáltatást is vállaló lakatost, zártechnikust hívunk föl.

  Különösen kellemetlen a helyzet a modern biztonsági ajtók esetén, amelyeket tényleg csak komoly szakértelem mellett lehet sérülésmentesen kinyitni, ha nincsen meg a kulcsunk. Az ajtózár nyitás is szakembert követel, mint például a villanyszerelés. Ahogyan az elromlott kapcsolót sem célszerű szaktudás nélkül megpróbálni megszerelnünk, úgy nem érdemes a zárat babrálnunk, ha nem tudjuk, mit csinálunk.

  Előfordulhat, hogy olyan meghibásodást okozunk, mely után más számára is könnyedén nyitható lesz az egyébként értékeinket védő ajtó.  Ajtózár nyitás sérülés mentesen 0-24!

  Ha ellopták a kulcsunkat, úgy az ajtózár nyitás mellett egy komplett zárcsere is fontos, hiszen nem tudhatjuk, hogy az elkövető kifigyelte-e, hol lakunk. A zárszerelő szakember akár a bezárt gépjárművünket is ki tudja nyitni, de minden ilyen esetben fontos, hogy tudjuk igazolni a tulajdonviszonyt. Így nem kell félni, hogy valaki más kinyittathatja az ajtónkat, az ajtózár nyitás szakemberei ugyanis felelősségteljesen végzik munkájukat.

  Ajtózár nyitás Non-Stop

  06-30-108-10-98  

  Ingyen kiszállás 0-24h!

  Ajtózár nyitás Budapest

  Ajtózár nyitás károkozás nélkül, percek alatt. Minden nap állunk rendelkezésére! Ajtózár kinyitása akár azonnali ingyenes kiszállással! Ajtózár nyitás éjjel és nappal Budapest egész területén és Pest megyében azonnali kiszállással. Zárnyitás feladatokat igyekszünt a legjobb szakmai tudásunk alapján elvégezni sérülés mentesen. Ez azt jelenti, hogy a zárnyitás munkákat úgy végezzük, hogy az ajtófa és az ajtó nem sérül meg. Előfordul, hogy a zárnyitás-t nem tudjuk sérülésektől mentesen elvégezni, ebben az esetben is csak a zár sérül! Amit egy zárcsere orvosolni is tud.

  Zárnyitás szakértelemmel!

  Zárnyitás feladatokat mindig minden esetben speciális nyitó készletettel hatjuk végre, így garantáljuk, hogy a zárnyitás sérülés mentesen csináljuk meg! Ha ön is a kifinomult a modern kornak megfelelő módon szeretné lakásajtaját kinyitattni és nem a régifajta barbár módszerrel hívja mestereinket akár azonnal. Zárnyitás Budapesten és Pesten 1 órán belüli helyszínre érkezéssel! Nagyon fontos, hogy a zárnyitás szakemberrel végeztesse el. Nem mindegy, hogy egy zárnyitás + zárcsere árát kell kifizetni vagy egy új lakásajtó árát! Mert egy nem hozzá illő ember nem fogja önnek úgy elvégezni a zárnyitás feladatott mint egy szakember!

  100% ügyfélelégedettségi garancia

  Referenciáink

  Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok,

  100% garancia

  Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

  Záras problémák

  Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

  Gyors kiszállás

  Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.