• Ajtózár cseréje Éjjel- Nappal

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Ajtózár csere 0-24

    Ajtózár csere, hogy otthona védett legyen!

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Ajtózár cseréje garanciával non- stop!

Nem tud bejutni a lakásába?
Fél elmenni otthonról, mert elromlott az ajtózár és bárki bejöhet?
Nem tudja kinyitni az üzletét, mert elromlott a zár?
Beletörte a kulcsot véletlenül?
Csak forog a kulcs, de nem nyílik az ajtó?

Vegye hát igénybe Ön is ajtózár csere szolgáltatásunkat! Engedje, hogy segíthessünk!

Nem nevezhető gyakori háztartási feladatnak az ajtózár csere, mégis többségünk élete során többször is szembetalálkozik a feladattal. Szüleink, de még inkább nagyszüleink még maguk oldották meg az ajtó zár- és kilincs cseréjét, de a mai modern zárak esetében már gondot okozhat az összeszerelés. Bármilyen ügyes kezű is a ház ura, jó tudni, hogy az ajtózár csere a mai technikával készült zárak esetében mindenképpen zárcserével foglalkozó szakemberek feladata. Egy rosszul összerakott zár adott esetben akár károsodhat is vagy éppen (s talán ez a rosszabb) nem nyújt megfelelő védelmet, könnyen feltörhetővé és megbízhatatlanná válik.

A többórás tortúra helyett érdemes egy ajtózár csere szolgáltatást is nyújtó szakembert keresni, mivel ő néhány perc alatt gyorsan, biztonságosan és kosz nélkül meg tudja oldani az ajtózár cseréjét. Főleg a drágább biztonsági ajtók esetében gyakori, hogy beletörik a próbálkozó bicskája a munkába, és sokszor a rosszul beszerelt zár vagy akár a károsodott ajtó kijavítása többletköltséget is okozhat.

Ajtózár csere a leggyakrabban akkor lesz szükséges, mikor elveszítjük vagy ellopják a kulcscsomónkat, hiszen ilyen esetekben nem lehetünk biztosak benne, hogy a bejárati kulcsunk új tulajdonosa nem tudja, hol lakunk, s esetleg nem akar bejönni a lakásunkba, míg mi másutt dolgozunk. Az ajtózár csere ára messze eltörpül az ilyen egyszerűen kinyitható ajtó miatt bekövetkező lopási kárhoz képest. Aki a zárcserén spórol akár a kitört ablakot is üvegezetlenül hagyhatná nyáron azzal a felkiáltással, hogy hátha nem másznak be. Ha nem, akkor nincs baj, ha viszont igen, akkor nagyon nagy a baj.Ajtózár csere 0-24, hogy mindig védve legyen az illetéktelen behatolásoktól!

Aki maga szeretné megoldani az ajtózár csere feladatát, hamar szembesülni fog vele, hogy számtalan zártípus létezik. Nem minden ajtóba illik a megvásárolt zár, valamint egy laikusnak azt is nehéz megállapítania, hogy melyik zár jó minőségű, melyik biztosít hosszú távú működést.

Ha valaki nincsen tisztában azzal, hogy mi a cilinderbetét vagy azt gondolja, hogy a kilincs is a zárszerkezet része, jobban teszi, ha inkább szakembert keres, ha ajtózár cserére van szüksége.

Ajtózár csere Non-Stop

06-30-108-10-98

Ingyen kiszállás 0-24h!

Ajtózár csere 0-24

Ajtózár csere a leggyakrabban akkor lesz szükséges, mikor elveszítjük vagy ellopják a kulcscsomónkat, hiszen ilyen esetekben nem lehetünk biztosak benne, hogy a bejárati kulcsunk új tulajdonosa nem tudja, hol lakunk, s esetleg nem akar bejönni a lakásunkba, míg mi másutt dolgozunk. Az ajtózár csere ára messze eltörpül az ilyen egyszerűen kinyitható ajtó miatt bekövetkező lopási kárhoz képest. Aki a zárcserén spórol akár a kitört ablakot is üvegezetlenül hagyhatná nyáron azzal a felkiáltással, hogy hátha nem másznak be. Ha nem, akkor nincs baj, ha viszont igen, akkor nagyon nagy a baj.

Biztonsági ajtózár cseréje

Ma világban olyan sok ajtó között lehet válogatni, de sajnos a zárak nem biztonsági zárak a legtöbb esetben hanem alap zárak. Szintén az ajtó vásárlásánál oda kell figyelni a leendő ajtónk biztonsági szintjére, mert nem minden biztonsági ajtó ad valódi biztonságot. Ha valaki biztonsági ajtót kíván venni soha ne a szín és a mintázata legyen az elsődleges szempont, mert ezek csak szép látszatot nyújtanak nem biztonságot növelik. Szakembereink a rendelkezésükre állnak biztonsági ajtó zárcsere és hagyományos ajtó zárcsere setén is egyaránt. Minden elvégzett zárcsere vagy zárszerelés követően 1 év teljes körű garanciát biztosítanak.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók,

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.