• Ajtónyitás Budapesten gyorsan, azonnal, az év minden napján 0-24h.

    Ingyen kiszállás 0-24h!
  • Azonnali gyors segítségnyújtás.

    Éjjel és Nappal állunk rendelkezésükre.
  • Ajtómentő gyorsan, azonnal.

    Sérülés mentes ajtó kinyitása a fővárosban és környékén.

06-30-108-10-98Ingyen kiszállás 0-24h!

Kiszállási díjunk csak abban az esetben ingyenes ha munkát végzünk.
Munka felmérés, munka visszamondás esetén 5000Ft+áfa kiszállási díjat számolunk fel.

Gyors megoldás zár problémákra: zárszerelés, zárjavítás, zárszerviz, zárszerelő 24 órás ügyelet!

Nekünk az önök biztonsága a legfontosabb!Ajtónyitás a város egész területén forgalomtól függően fél - 1 órás ingyen kiszállással!

Bárkivel megesik, hogy a rohanó világban és életmódban, kizárja vagy bezárja magát, tönkremegy a zárszerkezet, ellopják vagy elhagyja a kulcsot és ezért ajtónyitás gyorsszolgálatot kell hívni. Itt a megoldás és kulcs mi vagyunk! Szakembereink rövid időn belül a helyszínre érkeznek és megkezdik az ajtónyitás, zárnyitás folyamatát, majd szükség esetén a zárak, zárbetétek teljes körű cseréjét.

Sürgősségi ajtónyitás

Bárhogy is nevezzük azokat a sürgős progrémákat, amiket a rémült, megijedt ügyfél begépel a keresőbe, legyen szó azonnali zárnyitásról, sürgősségi ajtónyitásról, SOS ajtónyitásról. Ahogy már magában a szóban is benne van, bajés probléma adódott, azonnal kell cselekedni, azonnali, sürgősségi megoldást kell keresni.

Szinte napi gyakorisággal hívnak minket az ilyen problémák megoldására amikor becsapódott az ajtó, elveszítették a kulcsot, olyan eset is van amikor azt hiszi az ügyfél, hogy minden rendben van és a munka után a szokásos módon hazaér és nyitná az ajtót, de az nem nyílik, mert a kulcs csak körbe-körbe forog, sajnos olyan helyzett is adódik mikor bent rosszul lett valaki és egy családtag segítene rajta de sajnos nem tud bemenni hozzá. Az ilyen esetekben van az, hogy sürgősségi ajtónyitás szükséges.

Bárki, bármikor kerülhet ilyen szituációba, ilyenkor nemcsak értéktárgyakról beszélünk, hanem ember- esetleg állat életeket is mentünk. Szakembereink a lehető leggyorsabban orvosolja az ajtónyitásos problémákat.

Ajtónyitás elhagyott kulcsok eseténA lakáskulcsunk fontos szerepet tölt be mindennapi életünkben, ezért is probléma, ha elhagyjuk őket, ellopják őket, így illetéktelen kezekbe kerülhet. Ebből egyenesen következik az, hogy nem tudunk bejutni a lakásunka. Ahogy Ön is, úgy mi is ellenőrizzük a lakásba való bejutás okait, jogait, ezzel is elkerülve az esetlegesen fellépő utólagos jogi procedúrákat, feljelentéseket. Bármilyen okból kifólyolag is kell kinyitni az ajtót, a zárat, a lényeg az, hogy a zárat, zárbetétet utána mindig tanácsos lecseréltetni. Ezáltal a lakásba a jövőben már senki nem fog tudni bemenni, még akkor sem, ha megtalálta a kulcsot, esetleg az iratainkkal együtt.Ajtónyitás elromlott zár esetén

Bosszantó dolog, amikor megyünk haza és azzal szembesülünk, hogy az ajtózár nem nyílik. Ilyenkor gondolkodunk, hogy mi lehet a baj, mit lehetne csinálni. Sokan bepánikolnak, és addig feszegetik, míg a kulcs is beletörik. Mások a gondnokot, házmestert hívják segítségül, aminek a vége szintén ugyanaz, csak a házmester töri bele a kulcsot a zárba. Mindkét esetben, a sikertelenség miatt ajtónyitással, zárnyitással foglalkozó céget kell hívni, így azt javasoljuk, hogy egyből hívjanak szakmai segítséget, ne okozzanak nagyobb bajt és időkiesést önmaguk számára. Vannak olyan problémák, amik még új zárak esetében is előfordulhatnak, ezért van szükség ajtónyitó, zárnyitó szakemberre, mert ő lépésről lépésre tárja fel a hibát és ennek függvényében látja el az ajtónyitás feladatát. Bármilyen probléma is merül fel, kollégáink a helyszínen minden ajtónyitási problémákat orvosolni tudnak, és megpróbálnak minél kevesebb kárt okozni a bejárati ajtón.Ajtónyitás Gyorsszolgálat

06-30-108-10-98 

Ingyen kiszállás 0-24h!

Sérülés mentes ajtónyitás

Bármilyen okból kifolyólag is legyen szüksége ajtónyitás szolgálatra mestereinkre mindig számíthat. Budapesten 1 órán belül a helyszínen vagyunk és a nyitásos problémákat azonnal megoldjuk. Önnek biztonsági ajtaja van? Az sem jelent problémát, mivel megfelelő eszközökkel és szaktudással rendelkezünk ahhoz, hogy minden típusú ajtót és zárat ki tudunk nyitni.

Becsapódott ajtónyitás

A becsapódott ajtó, mint az a nevében is benne van, vagy a huzat- vagy egy meggondolatlan emberi mozdulat hatására, az ember mögött bezáródik, becsapódik az ajtó. Ez annyit jelent, hogy az ajtózár nincs bezárva, csak az ajtón lévő zárnyelv bekattan a helyére és mivel kívülről nincs kilincs, sem pedig kulcs a tulajdonosnál, az ajtón kívül mindössze egy fix gomb található, így már meg is történt a baj. Az ilyen típusú ajtónyitást sérülés mentesen oldjuk meg.

100% ügyfélelégedettségi garancia

Referenciáink

Fővárosi Rendőrkapitányság, Kerületi rendőrkapitányságok, ORFK., BRFK Tűzoltóság, Mentők, Bankok, Biztosítók, Nagykövetségek, Budapesti önkormányzatok, Tv2, Kékfény

100% garancia

Szakembereink minden munkát 1 év teljes körű garanciával vállal Budapest és környékén non-stop.

Záras problémák

Forduljon hozzánk bizalommal akár egy zárcsere vagy zárszerelés, akár egy zárnyitás vagy zárjavítás is a probléma forrása.

Gyors kiszállás

Budapest területén forgalomtől függően 30perc - 60perc alatt a helyszínre érkezünk és gyors segítség biztosítunk.